Zeepbellen

Bubbles without Borders

Zeepbellen hebben iets magisch. Hun verrassende vormen en kleuren weten ons te boeien en betoveren. REUZE zeepbellen maken deze magie alleen maar groter! Bubbles without Borders verspreidt verwondering en plezier met speciale bellenblaas die het voor iedereen mogelijk maakt reuze-bellen te maken die hoog in de lucht zachtjes op de wind hun dans maken.

De bellen laten zien dat magie misschien toch bestaat...

Zelf plezier maken met zeepbellen? Dat kan! Ga naar de webshop om je bellenblaas poeder te bestellen en je kunt zelf binnenkort enorme bellen maken!

Wil je eerst nog wat meer weten? Lees alles over het maken van bellen.

Wil je ons inhuren op een evenement of festival? Lees meer over de mogelijkheden en neem contact op.

Bellen bestellen

Neem een kijkje in de webshop en bestel de ingrediënten om zelf enorme bellen te kunnen maken (kinderen vanaf 2 jaar kunnen dit al!). Er is bellenblaaspoeder, dreft en water erbij en blazen maar. Of wil je liever een pakket voor een speciale gelegenheid (met speciale bellenblazers!)?

Tips en Trucs

Lees tips voor het bereiden van je bellenblaas en het gebruik van je bellenblazer voor het maken van enorme bellen. Ook kun je lezen over het maken van je eigen bellenblazer. Helemaal niet moeilijk!

Spelletjes

Een uitgebreide beschrijving van verschillende spelletjes om te spelen met bellen. Kleine bellen in grote bellen blazen, bellen maken met je handen, bellenslangen maken, etc, etc!

Bubbles op uw evenement

Een voorstelling vol met zeepbellen? Een zeepbellen activiteit op uw festival, markt, feest, ... ? Lees hier meer over de mogelijkheden.

 

Evenementen agenda Nederland

In Nederland zijn we regelmatig op evenementen en markten te vinden met de REUZE-bellen. Wil je weten wanneer we waar te vinden zijn? Bekijk onze agenda!

 

Over ons

Hier vindt u informatie over Bubbles Without Borders en de projecten in het buitenland.

Ik ben pas vier en ik kan dit al super goed! - Hugo, 4 jaar

 Hier wordt iedereen gewoon vrolijk van. - Moeder die fanatiek bellen aan het maken is

 Kinderen oefenen tijdens het bellenblazen, met in iedere hand een stok, spelenderwijs een belangrijke motorische beweging: het symmetrisch met de armen bewegen. Voor kinderen met bijvoorbeeld schrijfproblemen is het van belang om met twee handen tegelijkertijd een beweging te oefenen. Het doorlopen van deze 'symmetrische fase' in de neurologie vormt de basis voor de volgende fase waarin de aansturing van één van beide hersenhelften wordt ontwikkeld, zonder dat de andere hersenhelft 'meedoet'. Denk bijvoorbeeld aan het opendraaien van een potje waarbij elke hand een eigen functie heeft. De beweging van het bellenblazen legt een belangrijke basis hiervoor. - Danielle Konings, Cesartherapeute