Home

Stichting Bubbles Without Borders

Zeepbellen hebben iets magisch. Hun verrassende vormen en kleuren weten ons te boeien en betoveren. REUZE zeepbellen maken deze magie alleen maar groter! Bubbles without Borders verspreidt verwondering en plezier door mensen zelf enorme zeepbellen te laten maken. Door de speciale bellenblaas is het mogelijk reuze-bellen te maken die hoog in de lucht zachtjes op de wind hun dans maken.

De stichting is actief in het binnenland op markten en evenementen en brengt zeepbellen naar kinderen (en hun ouders) in het buitenland die wat magie in hun leven kunnen gebruiken. De bellen laten zien dat magie misschien toch bestaat...

 

Lees verder op deze pagina over de projecten van de stichting, hoe je zelf enorme bellen kunt maken en hoe je bij kunt dragen.

grey-facebook like Bubbles without Borders

Zeepbellen

Lees alles over hoe je enorme reuze zeepbellen kunt maken en hoe je hiermee de stichting kunt helpen. Lees ook alle tips, trucs en spelletjes rondom zeepbellen.

Onze projecten

Hier vindt u alle informatie over de projecten van Bubbles Without Borders in het buitenland.

Hoe kunt u helpen

Er zijn vele manieren waarop u de stichting kunt ondersteunen. Maak bellen, shop in de webwinkel, nodig ons uit op uw evenement of doe een gift. Lees meer over alle mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan het verlichten van de harten van kinderen en volwassenen in moeilijke situaties.

Over de Stichting

Lees meer over het ontstaan van de stichting en de mensen achter Bubbles Without Borders.