Bubbelpakket; voor speciale gelegenheden

 13,00

Sommige gelegenheden worden net een stukje mooier en specialer met bellen. Denk aan een afscheid of een nieuw begin. Bruiloften, begrafenissen, gedenkdiensten. De plechtige momenten van het leven die (ver)licht worden met de prachtige kleuren en vormen van bellen.

Het pakket bestaat uit bubbelpoeder voor 5 liter bellenblaas en een speciale bellenblazer in de vorm van een slinger. Deze slinger-blazer maakt flinke bellen en wordt vastgehouden door twee personen. Hij heeft de perfecte vorm om mee te kunnen lopen in een stoet of voor de bruidsmeisjes/-jongens om mee naar het altaar te lopen. Erg belangrijk en fijn: deze bellenblaas geeft GEEN vlekken.

De bellenblazer is gemaakt van katoen en korte stokken. De blazer heeft een spanwijdte van ongeveer 100 centimeter. De blazer is perfect voor klein en groot en maakt prachtige bellen.

Het bellenpoeder is speciaal voor het maken van enorme bellen. Je voegt zelf nog Dreft Original afwasmiddel en water toe. Liefst een dag van tevoren, dan komen de bellen het best tot hun recht.

Beschrijving

Extra informatie

Verzendkosten

€ 4,00

Vandaag besteld?

Dezelfde of volgende dag verzonden

Besteding boven 35 euro

Verzendkosten gratis

Bestelling ophalen?

Dat kan! Gratis ophalen in Eindhoven