(kinder)Feest pakket

 30,00 50,00

Een pakket met 8 -14 bellenblazers (kies het pakket dat bij jouw feestje past!) en genoeg bellenpoeder voor een hele middag plezier! Het pakket is uitermate geschikt voor kinderfeestjes of andere feestelijke gelegenheden.

De bellenblazers zijn gemaakt van katoen. Iedere blazer heeft een spanwijdte van ongeveer 60 centimeter. Dit is de perfecte blazer voor klein en groot en maakt prachtige bellen.

Geleverd ZONDER stokken. Aangeraden wordt om stokken van 60 – 70 cm lang te gebruiken. Door de knoopmethode van de blazer is deze eenvoudig met een elastiekje aan uw stokken te bevestigen.

Het bubbelpoeder is speciaal voor het maken van enorme bellen. In totaal goed voor het maken van 15 – 30 liter bellenblaas voor enorme bellen. Met een liter bellenblaas heb je per persoon ongeveer een uur plezier. Aan het bubbelpoeder voeg je zelf nog Dreft Original afwasmiddel en water toe.

Bij het bestellen kun je kiezen hoe groot jouw feestpakket zal zijn; voor 8, 10, 12 of 14 personen die tegelijk bellen kunnen maken.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Extra informatie

Verzendkosten

€ 4,00

Vandaag besteld?

Dezelfde of volgende dag verzonden

Besteding boven 35 euro

Verzendkosten gratis

Aantal personen

8 personen (15L), 10 personen (20L), 12 personen (25L), 14 personen (30L)

Bestelling ophalen?

Dat kan! Gratis ophalen in Eindhoven