Zeepbellen Kist

Organiseert u een feest, opening, samenzijn, ... ? Met een kist van Bubbles Without Borders ben je gegarandeerd van een moment vol verwondering.

Onze kisten zijn te huur en kun je aanpassen naar eigen wens. Je kunt kiezen voor hoeveel personen je de kist bepakt wilt hebben, of de kist voor binnen of buiten bepakt mag zijn en of je een uitbreiding wil in de vorm van bellenblaas Art of zelf IN een Reuze-bel wilt staan.

Zeepbellen kist (buiten)

Een kant-en-klaar feest in een kist! Deze kist heeft alles dat je nodig hebt voor een bellenblaasfeest; per persoon een bellenblazer voor reuze-bellen, emmers met aangemaakte bellenblaas, teiltjes, een uitgebreide beschrijving met tips, spelletjes, suggesties voor opbouw van het feestje en een professionele bellenblaasmachine.

De kist is toegerust voor  8 -12 personen (kies de kist die bij jouw feestje past!) met genoeg bellenblaas voor een hele middag plezier! Het is uitermate geschikt voor kinderfeestjes of andere feestelijke gelegenheden.

In de kist vind je:

  • Bellenblazers Original (gemaakt van katoen, iedere blazer heeft een spanwijdte van ongeveer 60 centimeter. Dit is de perfecte blazer voor klein en groot en maakt prachtige bellen)
  • Bellenblazer 3 bellen-net
  • Serie van kleinere bellenblazers
  • Bellenblazer om iemand IN een reuze-bel te zetten
  • Bellenblaas voor Reuze-bellen, kant en klaar
  • Bakjes om de bellenblaas in te doen
  • Litermaat om je daarbij te helpen
  • Lepel om de bellenblaas zachtjes te roeren voor gebruik
  • Beschrijving met tips voor een draaiboek en spelletjes
  • Een professionele bellenblaasmachine die zeeën van bellen maakt

Bij het bestellen kun je aangeven voor hoeveel mensen de kist bepakt mag zijn (8, 10 of 12 personen).

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Vanaf 55 euro

 

Uitbreidingen

Klik hier voor de uitbreiding Art

Klik hier voor de uitbreiding IN een reuze-bel staan

Vanaf  euro

Goed om te weten
Een groot deel van mijn expertise is ontstaan door jarenlange ervaring in het begeleiden en aanbieden van het maken van reuze-bellen op markten, festivals, feesten, ... Ik weet wat er nodig is om hier een succes van te maken. Deze expertise is een deel van mijn kwaliteiten als reuze-bellenontwikkelaar. Vaak merkt men op even wat teiltjes te willen neerzetten, of 'oh ja dat is zeker met dreft en glycerine'... Zo simpel is het niet. Bij het inzetten van Bubbles Without Borders op uw feest ben je gegarandeerd van ECHTE reuze-bellen en vakkundige uitleg.