Zeepbellen op uw kinderfeest

Bellen geven een vrolijke sfeer en kunnen kinderen verbazen en enthousiasmeren.

Organiseert u een kinderfeest? REUZE-bellen maken, kapot prikken van bellen, in een reuze-bel staan, schuimvormen maken en er achter aan rennen kan allemaal. In een uur a anderhalf uur rijk ik technieken, spelletjes en uitleg aan. Alle materialen neem ik mee. Een pleintje of een grasveld is voldoende voor een boel plezier.

Een groot deel van mijn expertise is ontstaan door jarenlange ervaring in het begeleiden en aanbieden van het maken van reuze-bellen op markten, festivals, feesten, ... Ik weet wat er nodig is om hier een succes van te maken. Deze expertise is een deel van mijn kwaliteiten als reuze-bellenontwikkelaar. Vaak komt de vraag voorbij dat men even wat teiltjes wil neerzetten, of 'oh ja dat is zeker met dreft en glycerine'... Zo simpel is het niet. Bij het inzetten van Bubbles Without Borders op uw kinderfeest ben je gegarandeerd van ECHTE reuze-bellen en vakkundige begeleiding.

Neem contact op voor meer informatie over wat meest geschikt is voor uw kinderfeest. Vernoem daarbij hoeveel kinderen u verwacht, datum en tijden. Met deze informatie krijgt u antwoord op uw specifieke vragen en een gepaste offerte. Afhankelijk van uw specifieke wensen (want ik werk graag op maat) liggen de kosten tussen de 200 en 250 euro.